Schermafbeelding 2020 12 02 om 09.58.13In de Dorpsstraat is een tijdelijke pop-up winkel van Greek driftwood&more geopend. De zaak die tijdelijk te vinden is naast Wandelspeciaalzaak Herwijnen tegenover de Oude Kerk  heeft een groot assortiment aan woonartikelen.


De producten in de winkel zijn erg divers en kleurrijk. Zo vind je er niet alleen artikelen gemaakt van Greekdriftwood, maar, ook een grote diversiteit aan schilderijen. Alles is netjes geordend op kleur. Ook de liefhebber van brocante, militaire of retro items kunnen hier terecht. De winkel heeft ook een grote collectie aan Africanart waaronder handgemaakte schalen, decoratie, manden en kleden.

De winkel is in de maand december vast geopend op vrijdag en zaterdag vanaf 10:00 of  het openingsbord buiten staat. Eigenaresse Linda is dan aanwezig om je alles over de artikelen te vertellen. Mensen die toch graag iets willen hebben of informatie inwinnen buiten openings- momenten om kunnen terecht bij Herwijnen, zij helpen je dan verder.

Schermafbeelding 2020 12 02 om 09.57.52

-advertenties-

-goede doel-