In aanloop naar de feestdagen is de expositieruimte van Terra Arts Projects weer omgetoverd tot Makerswinkel XL. Dé plek waar je unieke producten van lokale makers en bijzondere designproducten van (zelfstandig) ontwerpers koopt. Om jouw feestdagen óf die van een ander mee op te vrolijken.

19 11 12 AnnelizevdHelm Makerswinkel XL 0014 2Terra wil positief bijdragen aan de zelfredzaamheid en het ondernemerschap van kunstenaars en ontwerpers. Om die reden worden producten verkocht die door, of in samenwerking met, kunstenaars / ontwerpers vervaardigd zijn. Daarnaast biedt de Makerswinkel plek aan makers van ambachtelijke en duurzame producten die passen binnen de domeinen kunst/design/lifestyle.

Bij de Makerswinkel XL vind je producten die nergens anders in Zoetermeer te koop zijn. Denk aan bijzondere kandelaars, handgeweven keukentextiel, duurzame sjaals, unieke sieraden, notitieboeken en tassen. Maar ook aangenaam ogende elektronica en ‘spannende gadgets’, sfeervolle kerstdecoratie en vele andere verrassende items. Voor jong en oud én voor elke portemonnee.

Terra Arts Projects is gevestigd in het rustige deel van de Dorpsstraat, grenzend aan het Nicolaasplein. De expositieruimte op Dorpsstraat 12 is overzichtelijk ingericht en er kunnen maximaal 2 bezoekers tegelijk naar binnen. Een bezoek aan de Makerswinkel XL is dus niet alleen heel erg leuk, maar ook nog eens bereikbaar, relaxt en coronaproof.

Praktische informatie
Data: 12 november t/m 24 december
Locatie: Dorpsstraat 12, Zoetermeer
Geopend: woensdag tot en met zondag van 13-17 uur

Fotograaf: Annelize van der Helm

-advertenties-

-goede doel-