wzh oosterheem mapsWZH Oosterheem laat op het eerdere bericht op Zoetermeer Actief over de coronabesmettingen in het zorgcentrum weten dat het aantal besmettingen terugloopt. Woordvoerder Mandy Lagendijk: “De piek is gelukkig nu voorbij, het aantal mensen dat besmet is, loopt vanaf half juni terug.”


“Momenteel zien we dat het aantal besmettingen terugloopt en cliënten en medewerkers weer klachtenvrij zijn.” De eerste klachtenvrije medewerkers zijn inmiddels alweer aan het werk in het zorgcentrum. Zaterdag 4 juli is de bezoekregeling voor de tweede etage hervat en WZH Oosterheem verwacht aankomende week ook de eerste etage weer te kunnen openstellen voor bezoek.


Mandy Lagendijk: “Helaas is de onvoorspelbaarheid van het COVID-19 virus groot. Toen binnen WZH Oosterheem cliënten en medewerkers werden getroffen door dit virus, hebben we direct de voorgeschreven maatregelen genomen conform de richtlijnen van het RIVM en Verenso, in samenwerking met de GGD, en hebben we meteen over de besmetting gecommuniceerd met de direct betrokken.”

Ons eerdere artikel: corona-uitbraak-bij-wzh-oosterheem

Foto: WZH Oosterheem, google maps

-advertenties-

-goede doel-