De Leyens Fitnessclub in Zoetermeer biedt al het zorgpersoneel van het LangeLand ziekenhuis, als blijk van waardering voor hun enorme inzet, aan dat zij de komende drie maanden gratis gebruik mogen maken van de Milon Cirkel.

Foto overhandiging cadeau aan zorgmedewerkers Lange Land Ziekenhuis Susanne Rensen, manager van De Leyens Fitnessclub, heeft dit cadeau recentelijk aan Susanne van Benten en Christine Graafmans, medewerkers van het LangeLand ziekenhuis, overhandigd. Daarnaast was ook Bart Bakker, relatiebeheerder van het ziekenhuis, bij de overhandiging aanwezig.

Milon Cirkel is een effectieve work-out van 35 minuten per training. Ervaringsdeskundigen melden hierover een gegarandeerd resultaat voor de fysieke gesteldheid. De trainingen vinden plaats op speciale tijden waarbij rekening wordt gehouden met de drukke werktijden van het zorgpersoneel. Bij De Leyens Fitnessclub vinden de trainingen overigens in een veilige omgeving plaats om besmettingsgevaar uit te sluiten.

“Wij hebben veel respect voor alle zorgmedewerkers die dag en nacht hebben klaar gestaan tijdens de eerste COVID-19 golf”, aldus Susanne Rensen, van De Leyens  Fitnessclub. “Gedurende deze tweede coronaperiode, die helaas nog niet voorbij lijkt, wordt wederom veel van hen gevraagd. In zo’n hectische tijd is het belangrijk om je weerstand op peil te houden, fit te blijven en in de schaarse momenten van vrije tijd te zorgen voor een stukje ontspanning.”

Door middel van een speciale voucher, verkrijgbaar bij de receptie van het LangeLand, kan het zorgpersoneel een afspraak maken bij De Leyens voor de Milon Cirkel.

Fotograaf: Bart Bakker

-advertenties-

-goede doel-