gulsen fotosDe Deense keukenfabrikant Kvik opent op 20 november een nieuwe designwinkel in winkelcentrum het Woonhart. Met ruim vijfhonderd vierkante meter showroom krijgt Zoetermeer de grootste Kvik-vestiging van Nederland met een uitgebreid assortiment keukens, badkamermeubels en garderobekasten.

De vestiging wordt geleid door Leidse ondernemer Gulsen Akdeniz, die verwacht dat het Deense concept van Kvik goed zal aanslaan bij het publiek in Zoetermeer: “De designs van Kvik zijn tijdloos, smaakvol en betaalbaar waardoor het past in uiteenlopende interieurs en ook geschikt is voor mensen met kleine budgetten. Daarnaast zijn de designs duurzaam, wat ook steeds meer consumenten belangrijk vinden.”


Van beauty naar design

Gulsen Akdeniz is een echte ondernemer. Hiervoor runde zij haar eigen haar- en beautywinkel, die zij vanwege een blessure helaas moest stoppen. “Ik had sterk de ambitie om iets nieuws op te zetten. Toen ik de kans kreeg mijn eigen Kvik-winkel te openen heb ik die met beide handen aangegrepen.” Hoewel de designkeukenbranche heel anders is dan waar Gulsen voorheen werkte, weet zij zeker dat dit het succes van de winkel niet in de weg zal staan. “Ik ben een harde werker met een duidelijke visie. Ik wil een persoonlijke, snelle en betrouwbare service voor mijn klanten realiseren.” De winkel biedt zowel afspraken op locatie als videomeetings aan waarbij de hele winkel digitaal te bewonderen is.

Foto: Franchisenemer Gulsen Akdeniz 

-advertenties-

-goede doel-