Weidse Weelde november 2020Er staan al geruime tijd diverse nieuwbouwprojecten in de planning. In verschillende delen van de stad worden nieuwe woningen gebouwd, zowel koop als huur. Wat is de status van de projecten en waar zijn nog woningen beschikbaar? In dit artikel vindt u een update van enkele koopwoningprojecten.

 

Duinparc
In de wijk Oosterheem nabij de Thomas Moorelaan worden het project Duinparc gerealiseerd. De woningen van DuinParc zijn verdeeld over twee velden: Duinveld en Parcveld. Er wordt gestart met Duinveld; hier worden 25 koopwoningen gebouwd. De verkoop van dit project start eind november.

Duinparc Duinveld en Parcveld

 

Weidse Weelde
Vlakbij Duinparc in Oosterheem is een start gemaakt met de bouw van de eengezinswoningen in project Weidse Weelde (foto bij artikel). Nieuw in dit project is de ontwikkeling van een appartementengebouw. Naar verwachting worden er 73 koopappartementen gerealiseerd. De start van de verkoop van deze appartementen wordt verwacht in het 1e kwartaal van 2021.

 

Herenacht
Aan de Schinkelweg in de wijk Dorp worden 8 koophuizen gebouwd op het terrein waar voorheen autobedrijf Impala gevestigd was. In dit project is nog 1 huis beschikbaar geeft de makelaar aan. De verwachte start van de bouw zal liggen in het 1e kwartaal van 2021.

 

Rockade
De luxe appartementen in het Rokkeveense project Rockade zijn bijna allemaal verkocht, er zijn nog 4 appartementen beschikbaar. Deze woningen zijn gericht op senioren en hebben een inpandige ruimte voor scootmobielen. De verwachte start van de bouw is in december van dit jaar.

 

Leeuwenhoeve
Een van de oudste boerderijen van Zoetermeer was de Leeuwenhoeve. Op de locatie van de boerderij worden 17 huizen gebouwd waarbij de sfeer van het boerenerf terugkomt in de uitstraling. Er zijn nog 5 koopwoningen beschikbaar en de verwachte start van de bouw ligt in december van dit jaar.

 

Op onze website vindt u de links naar de diverse projecten en de daarin beschikbare woningen:
https://www.zoetermeeractief.nl/toerist-info/overzicht-nieuwbouw

 

 

Tekst: Marielle Mets

 

-advertenties-

-goede doel-