20201103 21162Halte 2717 in Buytenwegh denkt extra aan de ouderen, die nu weer binnen zitten door de tweede coronagolf. Tilly van der Meer stapte op haar fiets om bekers huisgemaakte soep bij de ouderen thuis te bezorgen.

De ouderen van Senioren Actief komen graag geregeld bij elkaar in het Honk aan de Carry van Bruggenhove. Om even bij te kletsen, een kopje koffie te drinken of mee te doen met één van de activiteiten. Door de coronacrisis vielen veel activiteiten weg en komen veel ouderen liever niet naar ontmoetingsplekken.

 20201103 21166  20201103 21167


Halte 2717 vergeet deze senioren echter niet en zorgt ervoor dat zij regelmatig gebeld worden. Net zoals in de eerste coronagolf komt Halte naar de mensen toe om hen, op veilige afstand blij te maken met iets lekkers of een mooie kaart. Dinsdag 3 november bracht Tilly van der Meer van Halte 25 bekers huisgemaakte tomaten-groentesoep bij de mensen thuis. Tilly: “Onze vaste senioren kunnen vaak niet komen, het is fijn om hen op deze manier toch te laten weten dat we hen niet vergeten! Ook met Sinterklaas en Kerst kunnen onze senioren weer op een bezoekje rekenen!”

Ook een aantal senioren op het Honk namen de bekers met plezier in ontvangst. De inloop in het Honk aan de Carry van Bruggenhove is nog elke week geopend, voor een maximum van 10 bezoekers.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-