20201030 21150

20201030 21142 copyDit jaar mag Halloween niet uitbundig in groepen en het stadscentrum gevierd worden, maar veel mensen proberen toch er thuis een leuk feest van te maken. Maar door het eigen huis griezelig te versieren kun je wel winnen bij de Halloween Home Awards!

Zoetermeer Halloweenstad moest noodgedwongen het grote evenement in het Stadshart laten vallen, maar andere activiteiten zoals de kleurwedstrijd en de verkiezing van het mooiste Halloweenhuis van Zoetermeer konden gelukkig wel doorgaan. De jury kwam in een online meeting bij elkaar om uit de ingezonden huizen een keus te maken. Vier huizen werden uiteindelijk genomineerd voor de Halloween Home Awards en na beraad van de jury kwam het huis van de familie van Schip in Buytenwegh als winnaar uit de bus. Zij hadden de tuin en voorgevel van hun huis helemaal omgetoverd in Halloweensfeer en zorgden met grote poppen voor de deur ervoor dat de hele buurt weet dat hier met passie Halloween gevierd wordt!

Deborah van Schip kreeg vrijdagavond op gepaste afstand, in har Halloweentuin, de prijs uitgereikt van organisator Mark Merckens: zij mogen 1 minuut gratis winkelen bij AH XL in het Stadshart.  De andere genomineerden ontvangen allemaal een pakket met kadobonnen van winkeliers in het Stadshart.

 20201030 21145  20201030 21158

-advertenties-

-goede doel-