Foto letters IKC de TjalkIKC de Tjalk en Kinderdagverblijf de Drie Ballonnen in de Leyens houden tot en met vrijdag 6 november de inzamel actie 'Doneer een chocoladeletter voor Stichting Sintvoorieder1'. Deze actie wordt door juf Nicole van de Drie Ballonnen voor het derde opeenvolgende jaar georganiseerd.

Zij hoopt ook dit jaar weer veel kinderen blij te kunnen maken met een chocoladeletter, want met elke gedoneerde chocoladeletter is één kind geholpen.

Stichting Sintvoorieder1 heeft een missie: voor elk kind een cadeau krijgt, ongeacht de thuissituatie. De doelgroep is kinderen van 0 tot 18 jaar. Niet voor ieder kind is een Sinterklaasfeest namelijk vanzelfsprekend. Vaak zijn de kinderen afhankelijk van voedselbanken, (crisis) opvang, blijfhuizen, open opvang en begeleid wonen.

 

Stichting Sintvoorieder1

chocoladeletterDe Stichting is 11 jaar geleden begonnen met het inzamelen van speelgoed en donaties van bedrijven. Deze werden vervolgens gedoneerd aan voedselbanken en zorghuizen. In 2012 heeft de Stichting de naam 'Sintvoorieder1' gekregen en zijn ze naast regio Den Haag/Zoetermeer ook in de regio’s Amsterdam en Rotterdam gestart. De Stichting streeft er naar om dit jaar 10.000 kinderen blij te maken met een gedoneerd cadeau en daar hoort ook een chocoladeletter bij.

Sintvoorieder1 werkt samen met Voedselbanken, Centrum Jeugd en gezin, Nidos, Leger des Heils, gemeenten en andere goede doelen organisaties zoals Stichting Lotje. In Zoetermeer werken ze samen met de Voedselbank, Kledingbank en Kiwanis.

Wilt u meer weten of betekenen voor deze Stichting kijk dan op www.sintvoorieder1.nl.

-advertenties-

-goede doel-