Jalvin en het rijm van de woldDe Zoetermeerse schrijver Patrick Berkhof bedacht Project Dizary, dat is opengesteld voor gastauteurs, kunstenaars en muzikanten. Boeken, kunst en spellen bouwen samen een verhaalwereld. Het vijfde boek van het fantasy-project is nu gelanceerd.

Patrick deed er tientallen jaren over om zijn grenzeloze labyrintwereld te bedenken. Patrick: “Dizary is een open source wereld waarin ook andere auteurs, kunstenaars en muzikanten hun ding kunnen doen. Een paar jaar geleden heb ik zelf het eerste boek geschreven. Johan Klein Haneveld en Jasper Polane vulde dit aan met hun novelles. En binnenkort kan ik nieuwe auteurs bekend gaan maken. Het is een uniek project in Nederland.”

Half oktober is de novelle van Patrick gelanceerd, zijn 3e boek inmiddels in het project. In dit avontuur laat hij nieuwe personages een avontuur beleven. Het leven van de jonge straatverteller Jalvin wordt op zijn kop gezet als een rover steeds zijn toehoorders overvalt. En dat is niet zonder reden. Met zijn gave kan Jalvin de verbeelding en herinneringen bij mensen waarnemen. En dat blijkt een grotere schat dan hij zelf ooit heeft kunnen vermoeden.

Jalvin en het rijm van de Wold – Een verhaal uit de begintijd van Dizary kan besteld worden via www.DIZARY.nl 

-advertenties-

-goede doel-