kesrt driesprong

Kerstdorp met speciaal kinderraam bij De Driesprong

kerst intratuinDe kerstshows van de grote tuincentra in Zoetermeer, Intratuin en De Driesprong, zijn er klaar voor om de kerstliefhebbers te ontvangen. De tuincentra hebben rekening gehouden met de coronapandemie, maar toch een gezellige show neergezet.

Tuincentrum Intratuin verwelkomde dit weekend al de eerste bezoekers voor de kersthow, de medewerkers van het centrum, die hard gewerkt hebben aan de show, brachten samen een toost uit. Het centrum geeft het publiek als tip dat het in de ochtend en tegen de avond de rustige momenten zijn om de kerstshow te bekijken.

De Driesprong heeft dit jaar de gangpaden extra breed gemaakt, zodat het gemakkelijker is om afstand te houden voor de bezoekers. Bezoekers kunnen eerst hun karretje en daarna hun handen laten ontsmetten bij de ingang. Er staan weer heel wat prachtige kerstspulletjes uitgestald, met veel nieuwe accenten. Voor de kinderen is er speciaal bij de bewegende kerstdorpjes ook een kijkraam gemaakt op kinderhoogte, zodat ook zij makkelijk alles goed kunnen bekijken.

 kerst driesprong2  kerst driesprong3

 

De restaurants binnen zijn natuurlijk voorlopig gesloten, maar wie trek heeft kan voor de deur een lekkere oliebol kopen en meenemen.

Foto links: proostende medewerkers bij Intratuin, foto Facebook Intratuin

-advertenties-

-goede doel-