buitenbeest herfst2Tijdens de herfstvakantie is speelboerderij het Buitenbeest ondanks de aangepaste maatregelen gewoon open. Voor de kinderen is er van alles te doen en te beleven tijdens de vakantie. Het knutselprogramma staat in het teken van griezelen.


Zo kunnen de kinderen o.a. een spooklampje maken, een pompoen uithollen en een heksen broodje bakken. In de middag draait er een spannende film en kan buiten worden meegedaan met sport en spel. De speelboerderij is alleen toegankelijk voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Ouders/verzorgers kunnen vanwege de maatregelen niet meekomen. Een team van medewerkers zullen de kinderen begeleiden tijdens de activiteiten.

buitenbeest herfstHet dierengedeelte van het Buitenbeest is wel voor ouders en kinderen samen te bezoeken maar deze is alleen via de ingang aan de Voorweg te bereiken. De dieren zijn zoals altijd te bezichtigen en te knuffelen. Ook zijn er op de boerderij pompoenen te koop in alle maten en soorten.
De brug tussen het dierengedeelte en het speeleiland is helaas vanwege de maatregelen tijdelijk afgesloten aan beide zijde.

De deuren van het activiteitencentrum en de boerderij zijn open van maandag tot en met zondag van 10:00 tot 17:00 uur.

Alle leuke vakantie activiteiten vind je ook op onze vakantie agenda! vakantie-agenda

-advertenties-

-goede doel-