eten en zoRestaurant Eten & Zo moest zaterdag 3 oktober per direct dicht van de veiligheidsregio Haaglanden. Op hun Facebook laten ze weten dat ze zich aan alle corona regels hebben gehouden, maar desondanks toch moeten sluiten.

Het is bij de leiding en het personeel van het 'all you can eat' restaurant hard aangekomen. Zij kregen van de veiligheidsregio Haaglanden te horen dat zij dicht moeten omdat zij een lopend buffet hebben. Dit zou mogelijke corona besmettingen in de hand werken. 

Op zaterdag 3 oktober moesten zij op last van de veiligheidsregio acuut de deuren sluiten. Alle reserveringen voor komende week heeft het personeel moeten annuleren. 

Na een sluiting van drie maanden was het management blij dat de zaak op 1 juli weer open mocht. Nu na drie maanden zijn de deuren wederom gesloten. Het is onduidelijk wanneer het restaurant weer open mag.

Klanten reageren op het Facebook bericht met verbazing en proberen het restaurant een hart onder de riem te steken. Zo zegt Johan: "Ontzettend jammer, we kijken uit naar het moment dat jullie weer open mogen." En Marike voegt daar aan toe: "Waren we nog net op tijd. Heel jammer, alles was zo goed geregeld, bij jullie, en de afstand was prima, werkelijk meters ertussen. Hoop dat jullie gauw weer open mogen!"

-advertenties-

-goede doel-