zangcadeau 1Het Zangcadeau, een cadeau voor mensen die een ‘vrolijke noot’ goed kunnen gebruiken, wordt in de week van 1 tot en met 8 oktober door Stichting Piëzo extra ingezet. Een Zangcadeau is een zanger die verzoeknummers komt zingen bij u thuis of bij u voor de deur. Uiteraard op anderhalve meter afstand.

Stichting Piëzo zet het Zangcadeau in voor eenzame ouderen die door corona in isolement leven of voor ieder die wel een hart onder de riem kan gebruiken. Inmiddels is het Zangcadeau bij ruim 40 mensen ingezet. Populaire liedjes die daarbij worden aangevraagd zijn 'Het Dorp' van Wim Sonneveld en 'Op een mooie Pinksterdag' van Leen Jongewaard.

Kees Vermeulen is vrijwilliger bij Stichting Piëzo en treedt bij de mensen thuis of voor de deur op. Hij heeft een brede achtergrond in muziek. Zo zat hij in diverse bands en speelde hij zelfs in het voorprogramma van de Golden Earring. Jarenlang volgde hij muziekles en zat hij in koren. Naast het spelen van muziek heeft Kees ook een brede kennis over de muziekgeschiedenis van de jaren 30, 40, 50 en 60.

Kent u iemand die een gratis Zangcadeau goed kan gebruiken? Neem dan contact op met Milou van Loenen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-11715238.

Het Zangcadeau is onderdeel van de Week tegen Eenzaamheid die loopt van 1 tot en met 8 oktober.

Fotograaf: Piëzo

-advertenties-

-goede doel-