84511144 106709564242088 5235026085363580928 o copySchermschool Kardolus was afgelopen zaterdag niet alleen gevuld met schermers, maar ook met bekende acteurs en Zoetermeerse figuranten. De schermschool was namelijk filmlocatie voor scènes voor een nieuwe Nederlandse bioscoopfilm genaamd Strijder, die in het najaar van 2021 in première gaat.

De film 'Strijder' is de eerste door Third Universe geproduceerde speelfilm. Een feel good drama gebaseerd op waargebeurde verhalen. Het thema van Strijder: Hoe begint en eindigt het leven van een influencer, de waarheid achter social media.

Met de film willen de makers vooral ook de jeugd een kijkje geven in deze social mediawereld, die er voor hen geweldig uitziet en waarbij het krijgen van ‘gratis’ spullen de droom is. De ‘echte werkelijkheid’ achter 'influencer zijn' is vaak een stuk zwaarder en moeilijker. Het betekent namelijk dat je leven amper nog privé is, en men altijd verwacht dat je presteert of upload. Je hebt niet alleen volgers, maar ook haters, waar je mee moet leren omgaan. En je moet altijd waakzaam zijn met wie je samenwerkingen aangaat. Influencers moeten ook bij zichzelf te raden gaan of ze dat niet meer moeten laten zien aan hun volgers. Het belangrijkste wat de film naar voren brengt is dat het niet erg is om eigen dromen te hebben en die te volgen. De film gaat een deel uitmaken van een overheidsvoorlichting campagne over dit fenomeen.

De film is een co-productie van het productiebedrijf Third Universe van Peter de Harder en het Zoetermeerse productiebedrijf B.O.E.mediagroup. Peter de Harder is op YouTube en Instagram beter bekend als Petrus, waar hij uitdagingen aan gaat en documentaires en podcast maakt. Hierbij werkt hij veel samen met een andere bekende influencer, Kalvijn.

Voor de film volgen waarschijnlijk nog meer opnames in Zoetermeer en in Alphen aan de Rijn, deze zullen waarschijnlijk in oktober plaatsvinden. Hiervoor zullen tegen die tijd ook weer figuranten worden gezocht, via B.O.E. producties. 
Wil je figureren, hou dan zeker deze site in de gaten https://www.facebook.com/BOEMEDIAGROUP

 

 

-advertenties-

-goede doel-