piezo talentenacademie steentijdlesDat je voor een ware tijdreis naar het verre verleden, naar de tijd dat er nog geeneens ijzer was ontdekt om gebruiksvoorwerpen van te maken, niet ver weg hoeft bewees Lucia Ros van Prehistory Alive onlangs. Bij de Piëzo TalentenAcademie kunnen kinderen hun eigen talenten ontdekken door kennis te maken met verschillende beroepen.

Aan diverse mensen wordt gevraagd een keer op te treden als gastdocent en dan over hun beroep of vrijwilligerswerk in de praktijk te vertellen. Vragen staat vrij bij deze kennismakingen en de kids gaan ook zelf iets doen waardoor je het beroep een beetje kunt ‘voelen’.

Vorige week nam Lucia de kinderen mee op ‘steentijdsafari’ in Park Seghwaert. Lucia was geheel verkleed als iemand uit de steentijd met haar zelfgelooide huiden en zelfgemaakte gereedschappen om te overleven in de steentijd. De kinderen kwamen tijd te kort. Tevreden met een mooie schildering op de bovenarm met verf van okers en met het ‘vuur’ van de vuurboog nog in de ogen gingen ze weer naar huis.

Wil je meer informatie over de Piëzo TalentenAcademie? Of je ook meedoen? Neem dan contact op met Simone Langeveld via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 36573257.

-advertenties-

-goede doel-