Woningbouw locatie NaomigangAan de Naomigang staat de bouw van een appartementencomplex op de planning. In dit project kan de koper zelf bepalen hoe de woning ingedeeld gaat worden. De projectontwikkelaar ontwerpt een inspiratie-appartement en aan de hand van dit voorbeeld kan de bewoner een aantal elementen zelf selecteren.

Wonen à la Carte biedt kopers van een appartement de kans om zelf de indeling van hun appartement te ontwerpen samen met een architect. Zo kan men naast de grootte van de woning ook de afmetingen van de buitenruimte en hoe de gevel eruit komt te zien zelf bepalen aan de hand van verschillende opties.

Het appartementengebouw wordt op het terrein naast WelThuis locatie De Rozentuin gebouwd. Het project (‘ARC Rokkeveen’) bevindt zich op dit moment in de inschrijffase. De verwachte verkoop staat gepland voor begin 2021. De bouw van de ca. 15 tot 17 appartementen zal naar verwachting medio 2021 van start gaan.

Zoetermeer Actief houdt de ontwikkelingen in de Zoetermeerse woningmarkt bij in een overzicht op de website: https://www.zoetermeeractief.nl/toerist-info/overzicht-nieuwbouw

 

Tekst: Mariëlle Mets

-advertenties-

-goede doel-