bij de deurYoga Studio Citta opent zaterdag 19 september in een prachtig nieuw pand aan de Coppeliaschouw 1. Zij gaven al jaren les op de Marsmanhove in Buytenwegh, maar deze locatie bleek te klein om in coronatijd veilig te kunnen lesgeven en voldoende afstand te houden.

zittende berg in de yogaruimteVanaf maart gaf Yoga Studio Citta yoga in het park en de deelnemers lieten elke week weer blijken hoe fijn ze het vinden dat de yoga door kon gaan. Met de herfst in aantocht ging eigenaresse Caroline Kimmerle op zoek naar een ruimere locatie en vond deze in De Leyens. Het is een licht en ruim pand met goede ventilatie en in de yogazaal twee deuren die open kunnen. De zaal is zo ruim dat afstand houden ook binnen gewoon goed kan.
Caroline: “Yoga is denk ik nu nog belangrijker geworden, juist nu dat de herfst eraan komt die ook veel spanning en angst met zich mee brengt. Met yoga kunnen de mensen dan weer lekker bewegen en ontspannen.”
De open dag biedt veel gezelligheid en informatie over de yogacursussen, lessen en opleidingen. In een korte lezing wordt uitgelegd waarom de 8 pijlers van yoga werken als een coach voor een gezonder, vitaal en gelukkiger leven. Van 13.00 uur tot 17.00 uur zij de deuren wagenwijd open.


Programma:
13.00 uur info Yogateachertraining
13.30 uur info Yogatherapie opleiding
14.00 uur Kom gezellig binnen voor al je vragen rond de lessen, opleidingen, trainingen
15.00 uur lezing: De 8 pijlers van Yoga

Coppeliaschouw 1

 

-advertenties-

-goede doel-