i nL8sgDs X3De Filmwerkgroep van het Historisch Genootschap Oud Soetermeer is op zoek naar Zoetermeerders die het slopen van de oude flats in de wijk Palenstein op beeld (foto’s en/of filmbeelden) hebben vastgelegd. De werkgroep maakt een historisch beelddocument over de wijk.

De werkgroep is al enige tijd bezig met het zelf vervaardigen van dergelijke beelden, maar mist door omstandigheden nog veel essentieel materiaal, mede door het overlijden van één van haar leden.
Het zou mooi zijn, als inwoners van Zoetermeer persoonlijk beeldmateriaal ter beschikking zouden willen stellen aan de Filmwerkgroep, zodat het Filmproject Palenstein kan worden afgemaakt. Ook beeldmateriaal van de nieuwbouw in de wijk Palenstein is welkom.

Wilt u een bijdrage leveren aan het Filmproject Palenstein, neemt u dan contact op met de voorzitter van de Filmwerkgroep, Jan van Batenburg.
Telefoon: 079- 3602390, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto sloop Diederik van Teilingenlaan door: Gerard van Warmerdam

-advertenties-

-goede doel-