Beth Flo Foto Nanieke van den Berg 2020 copyHet duo Beth en Flo verzorgt op woensdag 16 september het wekelijkse lunchpauze concert in de Oude Kerk. De pianisten spelen een extra lang concert maakt en is een onderdeel van  Festival Klassiek Zoetermeer, georganiseerd door Floravontuur en het CKC &partners.

Het duo Beth&Flo, beide op vleugel, verzorgen  het wekelijkse lunchpauzeconcert  in de Oude Kerk. Het programma dat ze gaan spelen bevat werken van Rachmaninoff, Ravel en Smetana. Dit extra lange concert maakt onderdeel uit van het Festival Klassiek Zoetermeer, georganiseerd door Floravontuur Zoetermeer en CKC & Partners. Tijdens dit festival vindt je verschillende activiteiten in de stad, in het thema klassieke muziek.

Beth&Flo
Het duo staat bekend als verrassend, muzikaal en flink eigenwijs. Beth & Flo, ofwel Elsbet Remijn & Claudette Verhulst, leerden elkaar kennen  op het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Sinds zij daar hun Masters behaalden, speelden zij in Het Concertgebouw Amsterdam, Muziekgebouw Eindhoven en tijdens het UitFestival in Den Haag. Ook gaven Beth & Flo concerten in New York, in het Verenigd Koninkrijk en op Sicilië, waar zij onderscheiden werden als 'Most Distinguished Musicians'.


Zij maakte verschillende concertvoorstellingen waarin klassieke muziek, fysiek theater en humor samenkomen. In 2016 brachten Beth & Flo hun eerste opnames uit op hun "Vleugeltje Klassiek": de enige echte Beth & Flo USB-stick! Nieuwe opnames kwamen uit in het najaar van 2018. Met de bijzondere combinatie van klassieke muziek, humor en theater, staan Beth & Flo in oktober 2020 in de Halve Finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival.

De concerten en programma’s  kunt u ook vinden op de website van onze Stichting : www.herbergoudekerk.nl De wekelijkse lunchpauzeconcerten in de Oude Kerk zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op woensdagmiddag tussen 12.45 en 13.15 uur. Reserveren is noodzakelijk via : www.herbergoudekerk.nl
Meer informatie over het festival zijn te vinden op www.klassiekzoetermeer.nl

-advertenties-

-goede doel-