screenshot_molen_onlineSchermafbeelding 2020 08 17 om 12.39.55Molen De Hoop doet vanwege corona dit jaar beperkt mee met Open Monumentendag. De gezellige molenwinkel is gewoon open (inclusief maatregelen vanwege corona). Bij de molen is gezellige muziek en de molenwinkel heeft een speciale aanbieding voor iedere klant.

Helaas kunt u niet naar boven en zijn er dus ook geen rondleidingen vanwege de beperkte ruimte op de verdiepingen. Om bezoekers toch ‘toegang’ te geven tot de molen, nu in coronatijd rondleidingen niet mogelijk zijn, heeft Jan-Evert Zondag van Ardito Fotografie een scan van de molen gemaakt. Zo kan iedereen, zonder de smalle trappetjes te beklimmen toch de hele molen bekijken.

Met een bijzondere camera zijn er op alle verdiepingen opnames gemaakt die digitaal zijn samengevoegd, zodat u een virtuele wandeling door de molen kunt maken. De wandeling start in de molenwinkel, u kunt vervolgens door de hele molen lopen. Kijkt u op https://www.ardito.eu/3d-model/molen-de-hoop-zoetermeer/fullscreen/

 

-advertenties-

-goede doel-