image v14325Ook na de zomer gaat het STAGE kitchen & café bij het Stadstheater door met livemuziek en lekker eten. Iedere vrijdagavond in september treden er diverse regionale artiesten op in restaurant STAGE kitchen & café. Vrijdagavond 4 september zal het optreden verzorgd worden door het duo AllaBoya.

Het duo AllaBoya bestaat uit Allaert en Arto Boyadjian van onder meer de Dutch Eagles. Het duo brengt mooie liedjes in een singer-songwriterachtige uitvoering. Tijdens dit optreden kan je genieten van de huis specials van het restaurant. Het optreden begint om 18:30 uur, toegang is gratis.


Vrijdag 11 september speelt de band NMBRS euforische en krachtige alt-pop met veel diepgang, gecombineerd met toegankelijke melodieën. 18 september zingt Singer-songwriter Mirjam Pattiwael, begeleid door rasmuzikant Pieter Nanuru. Het laatste optreden op vrijdag 25 september wordt verzorgd door Doolaard, een Haagse familieband met een bijzondere missie. Samen ontdekken de gebroeders Doolaard de Amerikaanse folk- en countrymuziek uit de jaren ’50 en ’60.


Om zeker te zijn van een plek in STAGE kitchen & café is het aan te raden vooraf een tafel te reserveren.

-advertenties-

-goede doel-