Een fles zonnebloemolie, een pak pasta, een pak rijst, een blik kapucijners of een blik tomatensoep extra bij de wekelijkse boodschappen. Een kleine moeite, maar een grote steun in de rug voor de voedselbank. Supermarkt Dirk van den Broek roept zijn klanten op om een boodschapje extra te doen.

actie dirk
De voedselbank heeft de extra hulp hard nodig want zij verwachten, naast de groei sinds de corona crisis, een forse toename van klanten de komende tijd. Er zijn steeds meer huishoudens die gebruik maken van de voedselbank.
Dirk van den Broek, in Zoetermeer aan het Croesinckplein 1 in Palenstein, maakt het de klanten gemakkelijk om te doneren. Er zijn 5 artikelen geselecteerd die je kunt doneren. Dit zijn producten die lang houdbaar zijn, maar ook voedzaam. Klanten kunnen vanaf zondag 6 september t/m zaterdag 3 oktober 2020 in de winkel een voucher meenemen van het product dat zij willen doneren. Deze voucher wordt aan de kassa gescand, geregistreerd en vervolgens betaald. Na de actieperiode worden alle producten dan in één keer afgeleverd bij de voedselbank.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-