Tropical festivalLive muziek van artiesten, bandjes en DJ’s gecombineerd met lekker eten van diverse foodtrucks en de opbrengst gaat naar een goed doel. Het Tropical Pleasure Festival barst in het weekend van 22 en 23 augustus los op het parkeerterrein van Silverdome.

Toch nog een leuk zomerfeest dit jaar! Def Rhymz, DJ Biggi en Angelo & Friends zijn een paar van de bekende namen die optreden op het Tropical Pleasure Festival. Naast artiesten zijn er ook tal van kraampjes waar verschillende spulletjes te koop worden aangeboden. Er zijn tevens diverse foodtrucks aanwezig voor voldoende keuze in eten en drinken.

Het Tropical Pleasure festival is een milieuvriendelijk en deels charitatief event. Voor het eerste drankje koop je daarom meteen bij reservering een drinkbeker, ofwel hard cup, à € 3,00, die niet in het afval verdwijnt maar die je na afloop mee naar huis kunt meenemen. Tijdens je verblijf kun je de cup laten spoelen of omruilen voor een schone. De opbrengst hiervan gaat, na aftrek van de kosten, naar een goed doel.

Reserveren is verplicht voor het festival, maar de entree is gratis.

NB: via Facebook organiseert Zoetermeer Actief samen met de organisatie van het Tropical Pleasure Festival een winactie: https://www.facebook.com/ZoetermeerActief/

-advertenties-

-goede doel-