De Gilde Stadsgidsen gaat weer wandelen. En de Gilde trakteert u op een gratis wandeling. Dit naar aanleiding van het winnen van de 1e prijs in de ING sponsoractie afgelopen maart. Uit dank voor het stemmen biedt de Gilde een aantal gratis wandelingen aan.


logo Gilde Stadsgidsen Zoetermeer Gilde Stadsgidsen Zoetermeer en het Historisch Genootschap Oud Zoetermeer organiseren op woensdagochtend 19 augustus aanstaande de wijkwandeling De Leyens. Er wordt vanaf 9.45 uur verzameld bij restaurant De Sniep aan de Broekwegschouw 209. De wandeling begint om 10.00 uur en duurt ongeveer twee uur. U kunt zich aanmelden via de coördinator van de Stadsgidsen: stuur hiervoor een email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In verband met het Corona protocol mogen er niet meer dan 10 personen deelnemen en vol is vol. U krijgt van de coördinator per omgaande bericht of u wel of niet kunt deelnemen aan de tocht.

De route door De Leyens gaat langs de groene omgeving, vervolgens door het buitengebied (rand Meerpolder) en tot slot door de mooie wijk De Leyens. De volgende activiteiten van de Stadsgidsen is de ‘Twee parken’ wandeling, op woensdagochtend 16 september aanstaande om 10.00 uur, vanuit Dorpstraat 132.

-advertenties-

-goede doel-