winterstargroepDe Zoetermeerse artiesten Faith Slootweg en Johan Rensen zijn door in de nationale talentenjacht on tour, Winter Star. Voor Johan is er een ticket naar de halve finale en Faith won een 'Golden ticket' en mag 27 september in de finale optreden.

Door de corona maatregelen lag de Winter Star een tijd stil. Maar het wachten voor de artiesten en fans werd zondag 26 juli beloond. In Breda zetten ook zanger Johan Rensen en zangeres Faith Slootweg hun beste beentje voor in de kwart finale. 

Johan trad op als openingsact op deze kwart finale en startte met een party versie van 'Nergens goed voor' (De Dijk). Hij kreeg het publiek al snel mee. "Dit bleek een goede keuze te zijn geweest, daarna heb ik een nummer van Elvis gezongen. De jury gaf mij de feedback dat ik mijn Engelse uitspraak nog kan versterken. En het was erg leuk om te horen dat ze erg lovend waren over mijn performance van 'Ik heb jou niets te zeggen.' Ik kijk er met tevredenheid op terug." Zijn gevoel klopte, want de jury beloonde hem met een plaats in de halve finale.

WinterstarGoldenGouden ticket

Faith Slootweg, eerder deelnemer Idols, pakte het podium en liet duidelijk merken dat zij naar de halve finale wilde. Haar optreden werd beloond met een gouden ticket waardoor ze direct naar de finale mag op 27 september. Zij is één van de twee artiesten die een gouden ticket hebben gekregen.

Battle

Johan moet eerst nog de battle zien te overleven, voordat hij aan de finale kan denken. Op 5 september hoort hij tegen wie hij moet het moet opnemen en met welk nummer. Op 20 september stapt hij dan de battle in. Voor hem een unieke ervaring waar hij nu al zin in heeft. De halve finale zal ook in Breda zijn.

 

Foto's: Janoesj 

-advertenties-

-goede doel-