Tijdens een feestelijke afsluiting hebben de deelnemers van project Opstap naar maatschappelijke participatie deze week hun certificaat ontvangen. De deelnemers begonnen eind 2019 aan dit project, bestaande uit taallessen, lessen maatschappijleer, intervisie en het verrichten van vrijwilligerswerk.

Opstap uitreiking juni 2020 Het zal geen verrassing zijn dat de coronamaatregelen ook voor deze groep de koers iets gewijzigd hebben. Toch is het de deelnemers, hun docent en de taalvrijwilligers gelukt om de activiteiten op een alternatieve, maar vooral ook creatieve manier voort te zetten en af te ronden. Zeer zeker een feestje waard en gelukkig kon dat feestje deze week op gepaste wijze gevierd worden.

Het project Opstap naar maatschappelijke participatie wordt door stichting Piëzo gezorgd in opdracht van de gemeente Zoetermeer. Het project is bedoeld om mensen verder op weg te helpen naar participatie in de Zoetermeerse samenleving door middel van het verhogen van hun taalniveau, het vergroten van hun zelfvertrouwen en het vergroten van hun sociale netwerk.

Na de zomervakantie starten er weer twee groepen met Opstap.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wendy Moerman via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-80055583.

Fotograaf: Piëzo

-advertenties-

-goede doel-