De Paulusschool in StadstheaterDe leerlingen van de groepen 8 op De Paulusschool hebben dinsdag 7 juli hun eindmusical tóch kunnen opvoeren en wel op het podium van het Stadstheater Zoetermeer. Door de uitbraak van het coronavirus leek het er even op dat de eindmusical niet kon worden opgevoerd. 

De leraren van groep 8 hebben echter alles op alles gezet om dit toch te kunnen regelen. Door het aanbod van Stadstheater Zoetermeer om als locatie te dienen voor de eindmusical, is alles toch goed gekomen en hebben de groep 8 leerlingen van De Paulus toch hun welverdiende afscheidsmoment gekregen. De teksten van de musical ‘Verboden te voeren’ moesten in eerste instantie thuis geoefend worden, tijdens de periode van afstandsonderwijs. Toen de school weer met halve groepen mocht starten, heeft De Paulus hun halve groepen 8 zo ingedeeld dat alle scenes tóch live konden worden geoefend. Tot 1 juli bleef het spannend of de musical kon worden opgevoerd. Niet omdat de leerlingen er niet klaar voor waren, maar vanwege het al of niet doorgaan van de versoepelingen rondom het coronavirus.

Uiteindelijk hebben de leerlingen met 100 toeschouwers in de zaal hun musical opgevoerd met afsluitend een daverend slotapplaus. 

-advertenties-

-goede doel-