Fusie RVOZ FloravontuurDe leden van RVOZ, Ondernemersvereniging Raad Voor Ondernemend Zoetermeer, hebben maandag 6 juli ingestemd met het voorstel om samen te gaan met de Floravontuur Business Club. Daarmee komt er één ondernemersvertegenwoordiging voor Zoetermeer met ingang van 2021.


RVOZ-voorzitter Benita van Wegen en Floravontuur-voorzitter Anke van As zijn erg blij met dit heuglijke feit. “Sinds mijn aantreden als voorzitter van de RVOZ en het aantreden van Ruud Steggerda als directeur van Floravontuur is de samenwerking hecht geworden ”, licht Van Wegen toe. “Daarom zijn wij blij en trots dat we straks een grote businessclub hebben die staat voor alle ondernemers, aangevuld met mooie evenementen.” Anke van As vult aan: "Het ontstaan van één betekenisvolle businessclub voor Zoetermeer heeft grote waarde voor de stad en voor het vestigingsklimaat. Hier zijn niet alleen de ondernemers bij gebaat, maar heel de stad gaat hiervan profiteren."


De afgelopen jaren hebben RVOZ en Floravontuur Promotie Zoetermeer waar mogelijk al samengewerkt door het openstellen van evenementen voor elkaars leden en nieuwe evenementen samen op te pakken. De feitelijke fusie zal plaatsvinden in 2021.

-advertenties-

-goede doel-