senioren actief 1De ouderen van Buytenwegh zijn blij dat hun activiteit Senioren Actief van Halte 2717 in Buytenwegh weer van start is gegaan. De afgelopen maanden lag alles stil door het coronavirus, afgelopen week konden zij elkaar weer voor het eerst ontmoeten en genieten van muziek.

senioren actief 2Vrijwilligster Jenny vd Berg: "We hebben hier een trouwe groep bezoekers van 10 tot 15 ouderen, die normaal een paar keer per maand een gezellige activiteit met elkaar hebben. Zoals een high tea, gezellige koffie ochtend, muziek, het is altijd gezellig. We merken dat de ouderen dit de laatste maanden ontzettend gemist hebben en ik ben zelf ook heel blij dat er weer wat reuring is!"

Zanger Cees Vermeulen, die afgelopen maanden ook bij bewoners thuis mini concerten gaf, kwam met zijn gitaar een klein muziekoptreden geven. Meezingnummers zoals '24 rozen' en 'Het Dorp', brachten er al snel een gezellige sfeer in.

De bijeenkomst in het Honk aan de Carry van Bruggenhove, waar Halte 2717 de bijeenkomsten organiseert in Buytenwegh, werd afgesloten met een lekker kopje koffie en advocaat mét slagroom om de ouderen eens extra te verwennen.

-advertenties-

-goede doel-