Supermarktmanager Rob Arnoldus en assistent manager Dylan van Uffelen van AH de LeyensAlbert Heijn in winkelcentrum De Leyens in Zoetermeer sluit woensdag 1 juli om 18:00 uur tijdelijk de deuren voor een grote verbouwing. De supermarkt wordt omgebouwd tot het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. De nadruk ligt in de vernieuwde winkel op vers, lekker en gezond eten.

De winkel krijgt de nieuwste technische snufjes en afrekenen gaat sneller door meer zelfscankassa’s. Woensdag 15 juli om 11:00 uur gaat Albert Heijn De Leyens weer open.

“De winkel krijgt een heuse metamorfose”, vertelt supermarktmanager Rob Arnoldus enthousiast. “De verbouwing blijft binnen de bestaande muren, maar door de slimme inrichting wordt ons assortiment vers flink uitgebreid. We gaan onze klanten zeker verrassen met meer keuze aan groente, fruit, verspakketten, brood, banket, vleeswaren en alles voor de borrel.” De vernieuwde winkel is duurzamer en er komen ook meer zelfscankassa’s met handscanners, waardoor het afrekenen sneller gaat. Rob Arnoldus: “Vanaf woensdag 15 juli staan we met het hele team weer vol enthousiasme klaar en verwelkomen we iedereen graag in onze mooie vernieuwde winkel.”

Foto: Supermarktmanager Rob Arnoldus en assistent manager Dylan van Uffelen van AH de Leyens

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-