IMG 6549Komende week zullen er in Meerzicht verschillende werkzaamheden plaats vinden op en rond de Meerzichtlaan. Zo kunt u op de Berglaan ter hoogte van de Paasberg verkeershinder ondervinden van de werkzaamheden. Ook op de rotonde op de Meerzichtlaan ter hoogte van Dijkwater wordt gewerkt.

Parkeerverbod Berglaan

Er geldt een parkeerverbod tussen 7.00 en 18.00 uur in verband met werkzaamheden aan de Berglaan op dinsdag 2 juni ter hoogte van Meerzichtlaan en Paasberg. Zo ook zal er ter hoogte van Tankenberg op de Meerzichtlaan op woensdag 3 juni een klein gedeelte van het fietspad worden afgesloten voor werkzaamheden waardoor er voor de naastgelegen parkeerplaatsen op de Meerzichtlaan voor die dag daar een parkeerverbod geldt.

 

Rotonde de Meerzichtlaan / Bredewater wordt veiliger

IMG 6530Van dinsdag 2 juni tot en met 13 juni zullen er werkzaamheden zijn aan de rotonde op de Meerzichtlaan ter hoogte van het Bredewater. Deze rotonde op de Meerzichtlaan zal in deze periode van 20.00 tot 6.00 uur zijn afgesloten. Ook geldt hier een parkeerverbod op de Meerzichtlaan in verband met de werkzaamheden.
Om de veiligheid van de fietsers, voetgangers en ander langzaam verkeer te verbeteren worden de fiets- en voetgangersoversteekpaden verhoogd aangelegd op de rotonde.
De werkzaamheden zullen in de avond en nacht plaatsvinden om de verkeersoverlast zoveel mogelijk te beperken. De start zal dinsdag 2 juni na het Pinksterweekend zijn en er wordt verwacht op 13 juni met de werkzaamheden klaar te zijn. De rotonde is gedurende deze werkzaamheden tussen 20.00 en 6.00 uur afgesloten.

 

IMG 6548Omleidingen

Van 2 t/m 5 juni is de rotonde vier avonden en nachten afgesloten. Van 8 t/m 13 juni is de rotonde vijf avonden en nachten afgesloten. Omleidingen worden aangegeven met gele borden. Het verkeer vanuit Abdissenbos kan tijdens de werkzaamheden uitsluitend linksaf, hiervoor wordt in de middenberm van de Meerzichtlaan een tijdelijke doorsteek gemaakt. Verkeer vanuit Bredewater wordt omgeleid via de Boerhaavelaan.
Het gebied blijft voor hulpdiensten (brandweer, ambulance en politie) bereikbaar.

 IMG 6545  IMG 6542

 

Foto's en tekst, Marja de Laaf

-advertenties-

-goede doel-