bestelboxZoetermeer Actief spreekt met ondernemers die net voor de coronacrisis van start waren gegaan of die juist door de coronacrisis een nieuw bedrijf zijn gestart. Vandaag spreken we met Raymon Kuipers over zijn nieuwe bedrijf de Bestelbox.

Eerst even kennismaken met de man achter het bedrijf

Ik ben Raymon Kuipers, mede-eigenaar van evenementenbedrijf Timeless events. Ons bedrijf organiseert niet alleen evenementen maar ook voor bruiloften, feesten en artiesten kun je bij ons terecht. In Zoetermeer organiseren wij elk jaar o.a De Nacht van de Hollandse Sterren, De Foute Kerstparty XXL, 90's & 00's XXL en vanaf volgend jaar Live at The Lake.


Wat is de reden dat je een nieuw bedrijf bent gestart?

Zoals iedereen weet raakt het coronavirus ondernemers keihard. De evenementen wereld ligt compleet stil tot 1 september. Zelfs die datum is geen garantie dat we daadwerkelijk weer aan de slag mogen. Wij zijn er de personen niet naar om stil te zitten, nu dus ook niet. Familie en vrienden begonnen al snel te vragen wat onze plannen nu waren.
Met Timeless regelen we een beleving voor mensen, daar word ik nog steeds ontzettend blij van. Nu een groot feest op dit moment niet mogelijk is, proberen we de beleving en het plezier naar de mensen toe te brengen.
Na overleg met mijn zakenpartner Jesper Hogendoorn hebben we de Bestelbox opgestart. Mijn broer Melvin reageerde enthousiast en vol ideeën, hij is nu ook deel van de onderneming.

 

Wat voor bedrijf is de Bestelbox?

bestelbox autosEen bedrijf dat verschillende soorten boxen op de markt gaat brengen waarvan de inhoud niet vastligt. De eerste box die we lanceren is de bbq-box met daarin alles wat je bij een bbq nodig hebt, van een goed stuk luxe kwaliteitsvlees met herkomst uit de streek tot een vlees thermometer. Na het lanceren van deze box gaan we uitbreiden met andere soorten boxen. Je moet dan denken aan een gourmet box voor de feestdagen, een valentijns box, een waarderingsbox voor personeel. Het concept kunnen we heel breed oppakken en aanpassen naar de wensen van de klant. Wij willen iets aanbieden wat uniek is en snel geleverd kan worden maar ook gemak biedt aan de klant.
We denken groot en hopen dit naar een landelijk niveau te kunnen tillen.

 

Wat zijn je verwachtingen als de corona ellende afgelopen is?

De vooraankondiging en teaser zijn erg enthousiast ontvangen door familie, vrienden en zakenrelaties. We hopen dat dit bedrijf groeit naar wat we ermee voor ogen hebben. De bestelbox en Timelessevents kunnen prima naast elkaar draaien. Dit hebben we echt opgezet met een toekomst voor ogen en niet als tussen oplossing voor de corona periode.

-advertenties-

-goede doel-