De Zoetermeerse Anja knutselt graag en op de woensdagen maakte zij met kinderen de mooiste dingen in Buurttuin Zoete Aarde. Nu zij niet meer met kinderen creatief aan de slag kan, heeft zij een oplossing bedacht. 

knutsel1Anja Hazelaar heeft voor kinderen speciale knutselpakketten gemaakt, waarmee kinderen paasknutsels kunnen maken. Deze staan in een kast in haar tuin en mogen kinderen uit de buurt gratis komen halen. Op haar Facebook schrijft zij: "Met veel liefde heb ik ze voor jullie gemaakt hoor en je mag ze echt gratis meenemen. In de pakketjes zitten alle spulletjes om een paasknutsel werkje te maken."

Anja zou graag moederdagcadeautjes willen maken, maar door de corona maatregelen gaat dat niet. En dus heeft zij haar creativeit nu gericht op paaspakketjes en hoopt dat de kinderen uit de buurt hier plezier aan zullen beleven. Of zij ook pakketjes gaat maken voor moederdag knutsels weet zij nog niet.

 knutsel2  knutsel3
 Gratis uitzoeken  Een voorbeeld

 

Voor de kinderen zijn de pakketjes een welkome afleiding deze Pasen. Na het bericht op Facebook, heeft het niet lang geduurd voordat de eerste kinderen met hun ouders even langs kwamen om iets moois uit te zoeken. Het resultaat kunnen de kinderen fotograferen en naar Anja mailen. Zo heeft zij toch nog eer van haar werk.

 

Foto: Facebook Buurtuin Zoete Aarde

-advertenties-

-goede doel-