Beeld ZM bruist hoofdfotoVanwege de coronacrisis zijn tot 1 juni alle evenementen gecanceld en is de horeca gesloten. Er is dus maar weinig te beleven in het doorgaans zo actieve Zoetermeer. De campagne ‘Bruis in Huis’ wil daar verandering in brengen en leuke activiteiten bij de mensen thuis brengen.

Veel restaurants die gedwongen de deuren moesten sluiten in verband met het virus zijn overgestapt op thuisbezorgen of ophalen. Elke vrijdag is het tijdens de crisis Culinaire Vrijdag en kun je thuis van je favoriete gerecht genieten.

 

Pubquiz

Vrijdag 3 april organiseert Floravontuur Promotie Zoetermeer de eerste en enige echte Bruis-in-Huis -Pubquiz! Deze pubquiz kan je gewoon vanaf de bank doen thuis. Het enige wat je nodig hebt is een mobiele telefoon of laptop en een goede internetverbinding. Zorg dat je vrijdag om 20.00 uur klaar zit voor de eerste ronde. De beste spelers worden beloond met een van de mooie prijzen; de prijswinnaars worden op maandag 6 april bekend gemaakt. Zet jezelf op aanwezig op het Facebookevenement en kijk voor meer informatie op de website. https://www.zoetermeerbruist.nl/

-advertenties-

-goede doel-