john medleyDrie vrienden uit de entertainmentwereld zitten nu zonder opdrachten, maar besloten er het beste van te maken. Afgelopen zondag maakten zij een tour langs diverse zorgcentra in de regio en traden buiten op zodat de bewoners het vanuit hun eigen kamer in het huis konden volgen.


John Medley (zanger/entertainer), Etiënne Bakker (geluid/evenementen) en Ron Schmid (videograaf) zitten op dit moment zonder werk omdat alle optredens zijn geannuleerd. Om de zorgsector een hart onder de riem te steken hebben zij al een paar gratis optredens verzorgd. Ook komende zondag, 29 maart, zullen zij langs gaan bij diverse zorgcentra om de bewoners wat afleiding te bezorgen.
Dit kan met een ingerichte geluidsbus op straat, zodat de mensen voor het raam of vanaf het balkon eventjes kunnen genieten van enkele nostalgische meezing-hits van toen. Uiteraard met het wereldberoemde ‘You’ll never walk alone’, live vertolkt door volkszanger John Medley.
Er mag natuurlijk geen publiek bij deze optredens komen kijken, maar iedereen kan wel live op Facebook meegenieten van de openlucht concerten. Vanaf 13:30 uur zijn de concerten live te volgen op: www.facebook.com/zangerjohnmedley

-advertenties-

-goede doel-