bloemen1De Zoetermeerse Marguerita Hansler Bax ziet hoe erg bewoners van verzorgingstehuizen hun familie en vrienden missen. Daarom startte zij een actie om bloemen te kunnen kopen voor deze mensen. Tot haar verbazing kreeg zij zoveel steun dat zij 150 bossen bloemen kon brengen.

Marguerita is het type mens dat anderen wil helpen en daar actief mee aan de slag is gegaan. Zij is de beheerder van de Facebookgroep 'Helpende handjes tijdens corona in Zoetermeer.' Zij hoorde dat de verzorgingstehuizen gingen sluiten voor bezoek en zag al helemaal voor zich hoe eenzaam de bewoners zouden zijn zonder familie die langs kwam.

"Ik heb daarom een actie opgezet om bloemen naar de verzorgingstehuizen te brengen. In eerste instantie dacht ik aan bloemen voor verzorgingstehuis 'De Rozentuin' in Rokkeveen. Via mijn facebookpagina ben ik om hulp gaan vragen en natuurlijk ook bij mijn kennissen. Alle reacties waren enorm positief," zegt Marguerita.

 

 bloemen4  bloemen2  bloemen3De actie leverde genoeg op voor 75 bossen bloemen. Maar Verswinkel G.J. van der Kooy verdubbelde dit aantal naar 150 bossen. Hierdoor konden niet alleen de bewoners van 'De Rozentuin' blij gemaakt worden, maar ook van de tehuizen 'Vivaldi' en 'Buytenhage' in De Leijens. 
Marguerita zegt tevreden: "Op deze manier hebben wij voor een kleine troost kunnen zorgen in deze vervelende tijd."

bloemen5liggend

-advertenties-

-goede doel-