Darkpark Escaperooms biedt mensen die gedwongen thuis moeten blijven een online escape room experience voor thuis aan. Mensen kunnen met dit spel, Conspiracy 19, veilig thuis de puzzels en hersenkrakers van de escape room oplossen.

conspiracy19De fysieke escape rooms aan de Dorpsstraat 33A zijn in het weekend ook nog open. Gijs Geers, CEO DarkPark: “We nemen alle benodigde maatregelen om een veilig bezoek te garanderen voor onze klanten. Zo worden de kamers vaker schoongemaakt, kunnen er per kamer maar een beperkt aantal bezoekers tegelijk spelen en is er minimaal of geen contact tussen spelersteams.

Het verhaal

In Conspiracy-19 maak je kennis met een mysterieuze man die ondergedoken zit in een Russische bunker. Hij heeft iets gruwelijks ontdekt dat te maken heeft met de recente uitbraak van het virus dat de wereld in zijn greep houdt en heeft jullie hulp nodig om de losse eindjes aan elkaar te knopen. Alle bewijsstukken die hij heeft verzameld, zitten in een doos die hij naar de spelers opgestuurd heeft, vlak voor hijzelf moest onderduiken.
De speciale game kost tot 6 april geen €65,- maar €45,-

 

Bekijk hier ons overzicht wat er gesloten is in Zoetermeer en wat er nog open is: Open-of-gesloten-in-zoetermeer

-advertenties-

-goede doel-