Domotica 3Amalia school08Het bereiken van het hoogste punt van het nieuwe gebouw van de Prinses Amaliaschool werd woensdag 11 maart gevierd. De werknemers van SMT Bouw werden extra in het zonnetje gezet door de leerlingen van de school.

 Domotica 3Amalia school33  Domotica 3Amalia school55


Het nieuwe gebouw wordt gebouwd op het Overwater, de voormalige locatie van de Prinses Amaliaschool. De leerlingen hebben nu les in een tijdelijke locatie aan het Schansbos in Meerzicht. Aan het Overwater komt een integraal kindcentrum waarin naast de Amaliaschool ook Kern kinderopvang en het Meerpunt centrum voor Jeugd en Gezin gehuisvest worden. In een lange rij, getooid met gele bouwvakkershelmen, liepen de kinderen door de wijk van de tijdelijke naar de nieuwe locatie.

 IMG 5831  IMG 5870


Ondanks de stormen van de afgelopen periode hebben de vaklui van SMT Bouw veel werk verzet. Na de officiële opening door de wethouder van onderwijs, Jan Iedema, bedankten de leerlingen de aannemers van SMT Bouw. Alle kinderen storten zich daarna vol overgave op het oplossen van de vele vragen van de puzzeltocht rondom het nieuwe schoolgebouw.

Foto ('s) door: Marja de Laaf en John Slotboom

ozio_gallery_nano

-advertenties-

-goede doel-