20200310 17313De winnaar van de vierde Zoetermeerse Actie(f) Tas is Dorien Luijten geworden. Zij kreeg haar prijs uitgereikt door model en zangeres Miisz Gracie. De Actie(f) Tas wordt mogelijk gemaakt door 32 sponsors.

20200310 17317 copyDorien was aangenaam verrast toen ze via Facebook zag dat zij de loting had gewonnen. De Actie(f) Tas zit vol met de meest uiteenlopende cadeau's en heeft een waarde van rond de 400 euro. Naast de mooie inhoud van de Tas is er ook de overhandiging die je een belevenis mag noemen. Deze keer werd de Tas uitgereikt in het Forum door model, zangeres en actrice Miisz Gracie. Nog voor de uitreiking hadden de twee dames een klik. "Ik sta het liefst achter de camera in mijn fotostudio Konijnenburg. Nu moet ik ineens voor de camera met alle pers. Nou en dan zie ik Miisz Gracie die dat vrij soepel doet." Miisz Gracie staat regelmatig in de spotlights. Zij doet mee aan de Miss verkiezingen in Limburg en is in de race voor Miss Holland. Tussen aan voorbereidingen voor haar nieuwe singel en videoclip reikte zij met veel plezier de Actie(f) Tas uit.

Een cadeau van formaat mee naar huis

Na interviews voor de media partners van de tas, het feelgood magazine TRNDZ en radio 079 mocht Dorien de Actie(f) Tas en bijbehorende krat  mee naar huis nemen. Eenmaal thuis gekomen zat haar dochtertje al in de startblokken want zoveel cadeau's uitpakken is een feest op zich. Dorien legt uit: "Ik heb de organisatie van de Tas beloofd om thuis alles uit te pakken en dat te filmen. Dit leek mij een kleine moeite. Samen met mijn dochtertje haalden wij het ene na het ander product uit de tas en ik eindigde met een filmpje dat best lang was. De jam, bloemen en het pannenkoeken eten houden wij zelf, maar er is genoeg om met anderen te delen. Ik weet zeker dat ik hier heel veel mensen blij mee kan maken. Zoetermeer Actief, dank je wel!"

De volgende Tas zal uitgereikt worden bij Avontura, één van de trouwe sponsors. Wie de 5e Actie(f) Tas gaat uitreiken, dat houden wij nog even geheim. Wel kunnen we zeggen dat de actie van de 5e Tas weer iets voller zal zijn, want Dorien en haar man Erwin Konijnenburg sponsoren dan een gratis fotoshoot in hun studio.

-advertenties-

-goede doel-