coumouDingeman Coumou (gitaar) zal woensdag 11 maart het wekelijkse Lunchpauzeconcert verzorgen in de Oude Kerk in Zoetermeer. Bijzonder daarbij is dat na afloop van dit concert koffie en thee geschonken wordt (tegen een kleine vergoeding) in De Herberg, de nieuwe aanbouw aan de Oude Kerk.


De aanbouw is nu helemaal af en gereed voor gebruik, bezoekers kunnen na het concert dit bijzondere gebouw dan ook van binnen bekijken.

oudekerk aanbouwDingeman Coumou studeerde luit en klassiek gitaar aan het Utrechts Conservatorium. In master-classes en postconservatorium lessen bekwaamde hij zich verder op deze instrumenten en ontwikkelde zich ook als componist.
Naast het klassieke genre volgde studie van flamenco en fingerstyle jazz. In zijn eigen composities en arrangementen is deze veelzijdigheid goed te horen. Coumou treedt op als solist of begeleider en geeft masterclass workshops. Tijdens het Lunchpauzeconcert zal Coumou o.a. werken van Johann Sebastiaan Bach en Baden Powell spelen, maar ook eigen werk.

-advertenties-

-goede doel-