IMG 5067

IMG 5054Stadsboerderij het Buitenbeest in Meerzicht heeft een waanzinnige leuke Glow in the dark avond voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar georganiseerd op de laatste vrijdag van de voorjaarsvakantie. De kinderen konden pannenkoeken eten en veel gevarieerde spellen in teamverband doen.

Ruim 80 kinderen hadden zich ingeschreven voor deze Pannekoeken- Glow in the dark game night. De spelletjes avond werd gestart met het eten van pannenkoeken, daarna kregen de kinderen de uitleg van de avond en werden ze in teams verdeeld. Er was genoeg te doen, zo konden de kinderen op een kindvriendelijke manier Laser gamen, waarbij ze zonder schiet geluiden probeerden elkaars lichtje te doven. De stilte disco was een feestje voor iedereen: kinderen kregen een lichtgevende koptelefoon op waar de muziek op te horen was. Zelfs een doof kindje genoot van deze disco en danste lekker mee.
IMG 5054In de Geheime code escaperoom konden kinderen raadsels oplossen en met zaklantarens op zoek gaan naar de tekst met onzichtbare inkt. Pas wanneer ze alles hadden opgelost en de code was gekraakt konden ze naar buiten.

 IMG 4097  IMG 4098


Het meest actieve spel was de Lichtjes run op de partyzolder, hierbij moesten steeds 2 kinderen (van elk team 1) zoveel mogelijk van hun eigen kleur lichtjes aan tikken die steeds van kleur veranderden en om beurten oplichtten. aan het eind van elk duel kleurden alle lichtjes in de kleur van het winnende team. Maar ook het Glow in the dark Sjoelen, Boter-kaas& eieren, Pingpong, Ringwerpen en schminken waren leuk om te doen.

Tekst en Foto's Marja de Laaf    

Foto's: Ernst van Erkelens

ozio_gallery_nano

-advertenties-

-goede doel-