Actief tas februari en maartDe succesvolle 'Zoetermeerse Actie(f) Tas gaat in volle vaart door. Maak kans op dé Tas door de vraag in ons artikel te beantwoorden en wie weet neem jij 400 euro aan prijzen mee naar huis.

De Actie(f) Tas is een sociale tas, de eerdere winnaars hielden zelf dat wat ze leuk vonden en maakten met de rest vele andere mensen blij. Dit kan ook makkelijk want naast kunst, bloemen, bier en verschillende etenswaren, zit de tas bomvol gratis uitjes en belevenissen. Hier zit echt 'voor ieder wat wils' in. Het is dan ook een tas die je móet winnen.

 

De vraag voor de 4e Actie(f) Tas

Om kans te maken hoef je alleen maar de vraag te beantwoorden en deze in een reactie op Facebook te zetten. Reageren kan tussen 26 februari en 1 maart 2020 (tot 19.00 uur). Kort daarna zal de winnaar getrokken worden en bericht van ons krijgen via Facebook. Een voorwaarde om de tas te winnen is wel dat je deze kunt komen ophalen op dinsdag 10 maart, 11 uur, in het Stadhuis-Forum. Tijdens de uitreiking zullen er foto's worden gemaakt.

Natuurlijk stellen wij het enorm op prijs als je ons Facebook bericht deelt met je vrienden. 

 

De prijsvraag is: 'Welke materialen gebruikt de kunstenares van de Refurb art?'

Refurb art en Ecoware zijn sponsors van de Actie(f) Tas vanaf het begin. 

Nieuw in de Tas deze maand is dansschool Jessica Dansen die een danscursus sponsort. Wil je weten wie alle sponsors zijn? Klik hier. Ook hebben wij alle winnaars op een rij gezet in 'Winnaars Actie(f) Tas'

 Video: Shadow Productions

 

-advertenties-

-goede doel-