20200219 16716

Nieuwe directeur Manon Hulst zet juf Louise in het zonnetje bij haar afscheid

Directeur Louise Gros nam deze week afscheid van 'haar Piramide'. Na 11 jaar directeur te zijn geweest op IKZ de Piramide in Meerzicht gaat juf Louise met welverdiend pensioen en draagt het stokje over aan Manon Hulst.

De hele week stond op De Piramide in het teken van het afscheid van juf Louise. Op woensdag werd afscheid genomen van de leerlingen, met het 'Escape de Piramide' spel. Alle leerlingen, geholpen door hun leerkrachten, hadden hun best gedaan om moeilijke opdrachten en puzzels te verzinnen. Juf Louise moest alle raadsels oplossen om de puzzel compleet te maken. Woensdagmiddag volgde het officiƫle afscheid met alle collega's en contacten binnen de OPOZ met donderdag als afsluiting het teamuitje.

Louise: "Mijn pensioen stond vast op 1 maart, maar met de voorjaarsvakantie viel dat een week eerder. Toen zag ik 20-02-2020 en wilde die magische datum meteen als laatste werkdag!" Het team verraste Louise met een lipdub filmpje dat eerder al in school was opgenomen. Alle leerkrachten zwaaien daarin hun directeur uit met een zelfgemaakte song.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-