HeightsMeditation ReggaeBand Group 002Heights Meditation (Amsterdam) speelt vrijdagavond 21 februari tijdens de Rastaplas pre-party reggae met dub, ska, hiphop, dancehall en Surinaamse invloeden. Zij creëren positieve, aanstekelijke en energieke muziek. Het weekend staat in het teken van blues, met optredens van Smokey Vibes en Sugar Queen.


In korte tijd werd Heights Meditation een van de meest succesvolle underground reggaebands van de Benelux. Een Heights Meditation-show is een mix van eigen materiaal met klassiekers. Hoofdzangers Danny ‘Smooth’ & Otty Ranking zingen in een unieke mix van Engels, Patois en Surinaams. Onder de naam ‘The System’ hebben ze hun eerste album uitgebracht. Het optreden van Heights Meditation wordt afgewisseld met muziek verzorgd door Riddim Jev & Reggae Barbie.
De Rastaplas Pre-Party begint om 22.00 uur.


Smokey Vibes

Het optreden van Smokey Vibes op zaterdagavond staat voor zwoele, energieke, warmbloedige en zuidelijke pop/rock met een knipoog naar de jaren ’60 t/m ’90. Met invloeden vanuit verschillende stijlen van Santana tot Creedence, van ZZ Top tot Blondie, van the Doobie Brothers tot Alannah Myles. Soms terug naar de eenvoud, soms rechttoe-rechtaan, soms in een ingewikkeld arrangement. De formatie bestaat uit drie vrouwen en drie mannen.
Het optreden begint om 21.00 uur, entree € 7,50.Sugar Queen – Blues – Live Opname

Michele, sinds 2016 bekend als Sugar Queen, is een veelzijdige Amerikaanse vocaliste/songwriter. Zij treedt zondagmiddag op in JJ Music House in samenwerking met Belgische en Nederlandse blues muzikanten. Zij vertolken de Chicago blues in Europa, de VS en Azië. De debuut-cd ‘340 Blues’ bereikte de nummer 4 positie van de Chicago Blues Roots Music Charts met 5 debuutnummers ranking in de top 10. De release in maart 2019 van de Sugar Queen LIVE CD werd vervolgd door de zeer succesvolle Sugar Queen Live Promo Tour in de Benelux, Duitsland en Zwitserland.
Sugar Queen heeft een respectabele staat van dienst. Haar familiewortels liggen in Noord-Florida waardoor ze een natuurlijke interesse ontwikkelde voor gospel en blues. Trouw blijvend aan haar roots, trad zij op in kerken in de zuidelijke VS en werd zij uitgekozen om op te treden tijdens het historische ‘Mandela Released’ event. Ze werkte als regisseur/vocaliste voor verschillende gospel en klassieke koren in Kentucky, Ohio, Indiana en West Virginia. Na 2006 vormde ze in Maleisië de blues en classic rockband Deuces Wild en tijdens het Miri Jazz / Blues-festival trad ze op met de in Singapore gevestigde Universal Blues-band. Ook werkte ze als jazz-zangeres met internationalistische jazzpianist Yiang Yi Sock in Maleisië.
Het optreden en live-opname begint om 15.30 uur. Kaarten in de vvk € 7,50 zijn te bestellen via www.jjmusichouse.nl  Kaarten aan de kassa € 10,-

-advertenties-

-goede doel-