foto Loïs LaneLoïs Lane treedt op 8 maart tijdens het evenement Internationale Vrouwendag op in het Beroepscollege Zoetermeer VMBO. De band, bestaande uit de zusjes Kleman, neemt al sinds 1984 een bijzondere plaats in binnen het Nederlandse popcircuit.


Monique en Suzanne Kleman hebben altijd gekozen voor muziek die recht uit hun hart komt. Dat is de reden dat ze nog steeds vol meedoen in de Nederlandse live-scene. Hun discografie is zo gevarieerd dat Loïs Lane vrijwel op alle podia fantastisch tot haar recht komt. Geïnspireerd door hun idolen Aretha Franklin en The Supremes ontwikkelden zij een heerlijk soulvol stemgeluid. Met dank aan o.a. Prince, Andy Wright, Massive Attack, Nathalie Imbruglia, Simply Red en de Eurythmics ontstaat bovendien een heerlijke internationale pop-disco sound die ook terug te horen is op de diverse albums.

 

‘Vrijheid’

Het thema van Internationale Vrouwendag voor 2020 is ‘Vrijheid’, vrijheid is voor iedereen anders, voor de één vanzelfsprekend en voor een ander niet. De informatiekraampjes op de Internationale Vrouwendag zullen ook allemaal iets met dit thema te maken hebben.
Verder zijn er natuurlijk weer zoals vanouds lekkere hapjes, workshops en heel veel gezelligheid.

Informatie

Internationale Vrouwendag, 8 maart: Beroepscollege Zoetermeer VMBO, voorheen Stedelijk College, aan het van Doornenplantsoen 1.
Deur open om 19.00 uur aanvang 19.30 uur. Kaart verkoop aan de deur 5 euro inclusief 1 consumptie met Zoetermeerpas 2,50 euro inclusief 1 consumptie.
Het Evenement voor vrouwen van Zoetermeer vanaf 16 jaar wordt georganiseerd door Stichting 8 maart Internationale Vrouwendag in samenwerking met de Gemeente Zoetermeer en Floravontuur Promotie.

 

-advertenties-

-goede doel-