20200211 16319Jacob de Boer, ambassadeur van de Zoetermeer Actie(f) Tas, reikte dinsdag 11 februari de derde Tas uit. Als Zoetermeerse ondernemer is Jacob zeer maatschappelijk betrokken, naast zijn bedrijf zet hij zich ook in voor sportverenigingen en vrijwilligerswerk in de stad.

20200211 16316Jacob: "Het spreekt mij vooral erg aan dat de Tas ook heel erg gericht is op delen en verbinden. Er wordt steeds gestimuleerd om items uit de Tas die je zelf niet kunt gebruiken, weg te geven aan anderen. Krijgen is leuk, maar geven is vaak nog veel leuker!"

Winnares Tineke van der Goot kon zelf helaas niet komen door ziekte, maar haar vriendin Olga Roeting kwam graag op de redactie in het Stadhuis-Forum de tas in ontvangst nemen. Olga: "Ik weet zeker dat de inhoud van de tas goed terecht komt, mijn vriendin Tineke is heel sociaal en al jaren vrijwilliger bij de Zonnebloem Zoetermeer. Zij zal ongetwijfeld heel veel mensen blij kunnen maken met de inhoud van de tas!"

Tas plús krat

De Zoetermeer Actie(f) Tas past allang niet meer in een tas, maar de winnares kreeg er dit keer een stevige boodschappenkrat bij van Albert Heijn, om alles gemakkelijk te vervoeren. In de tas passen wel de waardebonnen voor bijvoorbeeld de Wereldwinkel en een verhalenverteller aan huis, maar bijvoorbeeld de vier biertjes van LVR Breweries en het groentepakket van Otten moesten toch echt in de krat meegegeven worden. 

Elke maand maakt iedereen kans

Elke maand start de Actie(f) tas actie op de 20ste van de maand op de Facebook van Zoetermeer Actief. De actie loopt tot en met de 30ste van de maand en de trekking is altijd op de 1e van de nieuwe maand. Wil je weten wat je kan winnen, kijk dan Hier.  

-advertenties-

-goede doel-