20200208 16279

Erwin en Johan overhandigen de donatie aan Brenda en Miranda

Stichting Iedereen Een Maaltijd en Stichting Vier het Leven Samen kregen beide een donatie van Johan Rensen. Zij slaan nu de handen inéén om samen een mooi evenement te organiseren voor verstandelijk beperkten.

20200208 16268Zoetermeerse zanger Johan Rensen verraste na de Zoetermeer Marathon op 19 januari Brenda Hartgring en Miranda Roeleveld met de toezegging hen de opbrengst van de marathon doneer actie te geven. Zaterdag 8 februari kwam Johan Rensen samen met hardloopmaatje Erwin naar het restaurant van Brenda in het Woonhart om de donatie van €250,- te overhandigen.


Daar werd Johan op zijn beurt verrast door Brenda en Miranda, die al een heel plan klaar hadden liggen om het geld goed te gaan besteden: “We gaan samen een Glamourmiddag organiseren voor verstandelijk beperkten”, vertelt Brenda enthousiast. “Voor bewoners van Middin Buytenwegh en hun familie houden we een gezellige middag, met muziek, karaoke en lekkere hapjes!”. Miranda vult aan: “We hopen natuurlijk ook op live entertainment, Johan is van harte welkom om te komen optreden!”
De glamourmiddag wordt nog dit jaar gehouden, in de zomermaanden.

Lees ook: Johan-loopt-halve-marathon-voor-donatie

-advertenties-

-goede doel-