beter dischtbij appPatiënten van het LangeLand Ziekenhuis kunnen vanaf nu op elk moment hun eigen arts of andere zorgverlener benaderen via een app, voor het stellen van korte, niet-spoedeisende vragen. De app is van BeterDichtbij en geeft patiënten de kans om snel en veilig contact te hebben met het ziekenhuis.

De app werkt net als WhatsApp en is bedoeld voor korte aanvullende vragen. De arts of andere zorgverlener beoordeelt of het verantwoord is de vraag te beantwoorden zonder de patiënt te zien.

Voor deelname aan BeterDichtbij nodigt de arts de patiënt uit. Wanneer de patiënt gebruik wil maken van de BeterDichtbij-app registreert hij/zij zich eenmalig in de app en kan daarna op ieder moment veilig inloggen met een pincode. De patiënt kan de appgesprekken zo vaak als gewenst nalezen in de app.

Voor het LangeLand Ziekenhuis past digitalisering en vernieuwing bij de noodzakelijke transitie die de zorg gaat doormaken. In de nabije toekomst zal steeds meer zorg zich op afstand en buiten het ziekenhuis afspelen. BeterDichtbij wordt momenteel in 23 ziekenhuizen en meerdere huisartsenpraktijken in heel Nederland ingezet.
 

-advertenties-

-goede doel-