WhatsApp Image 2020 01 30 at 08.36.11WhatsApp Image 2020 01 30 at 08.36.12IKC Stella Nova in Driemanspolder houdt vandaag een speciale actie om aandacht te vragen voor de problemen bij het onderwijs. De leraren van de school staken niet, maar hebben een metershoog spandoek opgehangen bij school.

De school riep alle leerlingen en ouders op om letterlijk achter de leerkrachten te komen staan bij het begin van de schooldag. Heel veel ouders gaven gehoor aan deze oproep.

De directie van Stella Nova maakt zich zorgen over de ontwikkelingen in het onderwijs. Veel scholen hebben een tekort aan leraren en ook Stella Nova moest vorige week noodgedwongen groep 1 en 2 een dag thuis laten blijven. 

Uit de brief aan alle ouders: "Wij willen ons graag inzetten om meer mensen aan te trekken voor het onderwijs. ... Hoewel het staken tot nu toe voor ons en de school geleid heeft tot verbeteringen, vinden wij ook dat het staken tot negatieve verhalen over het onderwijs leidt. Wij vinden ons vak heel mooi en willen daarom het werken in het onderwijs promoten."

-advertenties-

-goede doel-